Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Αποδοχή δωρεών

Η διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» ευχαριστούν πολύ για τις κάτωθι δωρεές, οι οποίες θα καλύψουν ανάγκες σε διάφορα τμήματα του νοσοκομείου:

    • Δωρεά ενός κρεβατιού, ενός ψυγείου και μίας τηλεόρασης από την εταιρεία PAPOUDIS MEDICAL S.A, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του εφημερίου του Ακτινολογικού Τμήματος.
    • Δωρεά τριών μεταχειρισμένων καθισμάτων αιμοκάθαρσης από την εταιρεία SKF ACTUATORS S493A για τις ανάγκες της Μ.Τ.Ν. του Νοσοκομείου μας.
    • Δωρεά 19 μονών ακρυλικών κουβερτών για τις ανάγκες του νοσοκομείου μας εις μνήμη του πατέρα της Μορφουλάκη Ηρακλή.

Με τις συγκεκριμένες δωρεές αποδεικνύεται έμπρακτα η στήριξη σας προς φορείς που υπηρετούν τη δημόσια υγεία. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν λαμπρό παράδειγμα της κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες και οι ιδιωτικοί φορείς σήμερα με στόχο την ανάπτυξη του πνεύματος του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του Προσωπικού του σας ευχαριστούμε για την ευαισθητοποίησή σας και ευελπιστούμε στη συνέχιση της στήριξή σας με παρόμοιες πράξεις.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com