Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Αποδοχή δωρεών

Η διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» ευχαριστούν πολύ για τις κάτωθι δωρεές, οι οποίες θα καλύψουν ανάγκες σε διάφορα Τμήματα του Νοσοκομείου:

  • Δωρεά 1.500 μασκών ατομικής προστασίας (ασπίδα πολλαπλών χρήσεων) από την εταιρεία C.R.M Παντοπωλεία Κρήτης Α.Ε ΑΡΙΑΔΝΗ.
  • Δωρεά ενός παραβάν από την κα Κάππου Σοφία για τις ανάγκες του Αιματολογικού Τμήματος, εις μνήμη του Αλέξανδρου Κάππου.
  • Δωρεά ενός τροχήλατου καροτσιού από την κα Κατριαδάκη Γεωργία για τις ανάγκες του Ογκολογικού Τμήματος, εις μνήμη του συζύγου της Μιχαήλ Καστρινάκη.
  • Δωρεά ενός ηλεκτρικού ποδήλατου RECHMOTOMED για τις ανάγκες του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, από το Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ», εις μνήμη του Οφθαλμιάτρου Ευάγγελου Χριστοδουλάκη αποβιώσαν σύζυγο της Προέδρου του ομίλου Λίτσας Χριστοδουλάκη.
  • Δωρεά δύο συσκευών ανάνηψης με ελεγχόμενη πίεση για πρόωρα και τελειόμηνα νεογνά για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Νεογνών από το Ροταριανό Συλλόγο «Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και την Περιφέρεια 2470 του Διεθνούς Ρόταρυ. Οι συσκευές ανάνηψης είναι του κατασκευαστικού οίκου: FISHER & PAYKEL Model: NEOPUFF. Βοηθούν στην αντιμετώπιση της αναπνοής των νεογνών, ώστε να αποφεύγεται πιθανή διασωλήνωση και υποστήριξη με αναπνευστήρα. Είναι φορητές συσκευές ώστε ο μαιευτήρας ιατρός να έχει τη δυνατότητα χρήσης τους κατά τον τοκετό. Η χρήση τέτοιων συσκευών ανάνηψης με ελεγχόμενη πίεση μειώνει τον κίνδυνο πρόκλησης τραυματισμού στον ευαίσθητο νεογνικό πνεύμονα. Χρησιμοποιούν κυκλώματα αναπνοής πολλαπλών χρήσεων που ήδη προμηθεύεται το Νοσοκομείο μας, μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών για αντίστοιχη συσκευή ιδιοκτησίας της Μονάδας.
  • Δωρεά ενός Διακρανιακού Υπέρηχου EMS 9F για τις ανάγκες του Νευρολογικού τμήματος από την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ Α.Ε», έναντι αντιδώρου για την θεραπευτική λειτουργία που προσέφερε στον ασθενή Γ.Ζ. κατά την διάρκεια της νοσηλείας του. Ο Διακρανιακός Υπέρηχος EMS 9F είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα που χρησιμοποιείται στη νευρολογία για την απεικόνιση των ροών στα αγγεία του εγκεφάλου και τη διάγνωση στενώσεων και προβλημάτων αιμάτωσης, μέσω εξελιγμένου DOPPLER που διαθέτει. Έχει την ικανότητα να μετράει τη ροή αίματος στις κύριες αρτηρίες του εγκεφάλου αναίμακτα, διευκολύνοντας την ανίχνευση στενώσεων και εμβόλων στην κυκλοφορία. Η παραπάνω συσκευή διαθέτει μία κεφαλή 1,6 ΜΗζ, φορητό υπολογιστή και λογισμικό διάγνωσης. Το συνολικό του κόστος είναι 11.780,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νευρολογικού τμήματος κ. Μαρή Θωμά, ο Διακρανιακός Υπέρηχος θα συμπληρώσει την λειτουργία του τμήματος στη διερεύνηση και αντιμετώπιση των εγκεφαλικών επεισοδίων, ενώ από διετίας αποτελεί προγραμματισμένο στόχο του τμήματος. Η συσκευή δε χρησιμοποιεί αναλώσιμο υλικό και δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου
  • Δωρεά τεσσάρων (4) πολυθρόνων THUASNE LIFT CHAIR JOHN από τον κ. Πριμηκύρη Νικόλαο, συνολικής αξίας 2.960,00€ χωρίς ΦΠΑ για τις ανάγκες του Ογκολογικού Τμήματος.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com