Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Απολογισμός 2017 ΓΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ

Κατεβάστε το αρχείο σε pdf (ΤΕΛΙΚΟΣ Ethsios_apologismos_2017)

Ο  απολογισμός του ΓΝ Βενιζελείου παρουσιάζει εν συντομία την παραγωγικότητα του νοσοκομείου, τους πόρους που δαπάνησε, τις δράσεις και τις καινοτομίες που ανέπτυξε, ώστε να ανταποκριθεί στο κοινωνικό του έργο. 

Σαφέστατα, το παρών πόνημα δεν μπορεί να περιγράψει όλες τις διαδικασίες που καθημερινά λαμβάνουν δράση σε ένα νοσοκομειακό χώρο. Περιγράφονται συνοπτικά, τα σημεία προόδου, το τι «δώσαμε» στην κοινωνία και τι πόρους «πήραμε» από το κράτος.

Ο απολογισμός, στηρίχθηκε στο επιχειρησιακό σχέδιο, ως η φυσική συνέχεια του και παρουσιάζει ένα έτος προσπαθειών προς την κατεύθυνση της σταθεροποίησης και ανάπτυξης του νοσοκομείου. Είναι επίσης η βάση που θα οδηγήσει στη συνέχεια στην επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου, ώστε να υπάρχει αέναη προσαρμογή στις ανάγκες του νοσοκομείου.

Ο ετήσιος απολογισμός, θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση όλων όσων αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση του Δημόσιου Τομέα, αλλά και πράξη ευθύνης απέναντι στην κοινωνία. Το έργο, το οποίο παρουσιάζεται συνοπτικά στην παρούσα έκθεση πεπραγμένων, και είναι, σε αρκετές περιπτώσεις, πρωτότυπο, οφείλεται  στο μεράκι, τον ζήλο  και την τεχνογνωσία των στελεχών του Νοσοκομείου, που πολλές φορές έδρασαν ως «ατμομηχανές» καινοτομίας, ανάπτυξης και δημιουργίας.

Ευχαριστούμε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου που εργάστηκαν για την εκπόνηση του απολογισμού του ΓΝ Βενιζελείου, καθώς και το Τμήμα Ποιότητας που ανέλαβε την επιμέλεια του.

Κατεβάστε το αρχείο σε pdf (ΤΕΛΙΚΟΣ Ethsios_apologismos_2017)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com