Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Δελτίο Τύπου

To Βενιζέλειο-Πανάνειο Νοσοκομείο έχει προκριθεί και συμμετέχει στην τελική διαδικασία επιλογής, μετά από ψηφοφορία κοινού, για να χρηματοδοτηθεί από την δωρήτρια εταιρεία ΤΕΧΑΝ, με το ποσόν των 250.000 €.

Η πρόταση του νοσοκομείου είναι καινοτόμος και αφορά την εξουδετέρωση τόσο των βιολογικών παθογόνων παραγόντων όσο και των φαρμακευτικών τοξικών υπολειμμάτων στα λύματα.

Ήδη από το 2020, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πολυτεχνείο Κρήτης και την εταιρεία Medical Waste, έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί πιλοτική μονάδα, με άριστα αποτελέσματα τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

Παρακαλούμε το κοινό της Κρήτης και ολόκληρης της χώρας, να ενισχύσει με την ψήφο του την προσπάθεια του Βενιζελείου, ώστε να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή της εγκατάστασης για το σύνολο των λυμάτων.

Η ωφέλεια είναι πολύ σημαντική για το περιβάλλον και ιδιαίτερα για το έδαφος και τη θάλασσα. Επιπλέον πρέπει να τονισθεί ότι η μέθοδος αυτή θα μπορεί να εφαρμοστεί και στα υπόλοιπα νοσοκομεία.

Ο σύνδεσμος της ψηφοφορίας είναι: bit.ly/venizeleio

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται 31 ΜΑΪΟΥ.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com