Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Δεν αρχίζω το κάπνισμα… Και αν το αρχίσω κάνω προσπάθεια να το σταματήσω πριν είναι πολύ αργά. Και υπάρχει τρόπος

Με κεντρικό σύνθημα:

Δεν αρχίζω το κάπνισμα… Και αν το αρχίσω κάνω προσπάθεια να το σταματήσω πριν είναι πολύ αργά. Και υπάρχει τρόπος

πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, στη δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω, η εκδήλωση του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου “Αγκαλιά-ζω” για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στους πνεύμονες και την καρδιά.

Ομιλητές ήταν ο καρδιολόγος Γιάννης Βαβουρανάκης και ο πνευμονολόγος του ΓΝ Βενιζελείου, υπεύθυνος του ιατρείου διακοπής του καπνίσματος του Νοσοκομείου, Γιώργος Μελέτης.

Στην ανακοίνωση του Ομίλου Εθελοντών μεταξύ άλλων αναφέρεται: “Το ευχάριστο και νέο στην εκδήλωση αυτή του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκινου Αγκαλιά-ΖΩ ήταν ότι υπήρχαν για πρώτη ίσως φορά τόσοι νέοι άνθρωποι με διάθεση να κόψουν το κάπνισμα.”

Επίσης, μετά τις ομιλίες και των δύο γιατρών, πολλές και πολλοί ήταν αυτοί που ενδιαφέρθηκαν για το ιατρείο διακοπής του καπνίσματος στο Βενιζέλειο και ήταν πρόθυμοι να κλείσουν άμεσα ραντεβού με τον κ. Μελέτη, πνευμονολόγο και διευθυντή του ΕΣΥ στο νοσοκομείο και υπεύθυνο του ιατρείου διακοπής καπνίσματος. 

Ευχαριστούμε τόσο τον ιατρό μας κο Μελέτη όσο και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Χάρη Βαβουρανάκη.

Τέτοιες εκδηλώσεις αγωγής υγείας πρέπει να συνεχισθούν και να εξαπλωθούν.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com