Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Δωρεά τηλεοράσεων και σχετικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Το Νοσοκομείο με βάση απόφασή του Διοικητικού Συμβουλίου αποδέχεται τη δωρεά από την ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. η οποία αποτελείται από δεκαέξι (16) τηλεοράσεις, μία για κάθε θέση στη ΜΤΝ του νοσοκομείου μας, ισάριθμες βάσεις, ακουστικά και απαραίτητο εξοπλισμό για τη λήψη του τηλεοπτικού σήματος, προκειμένου οι νεφροπαθείς να απασχολούνται κατά τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης.
Με τη συγκεκριμένη δωρεά αποδεικνύεται έμπρακτα η στήριξη σας προς φορείς που υπηρετούν τη δημόσια υγεία. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν λαμπρό παράδειγμα της κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες και οι ιδιωτικοί φορείς σήμερα με στόχο την ανάπτυξη του πνεύματος του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του προσωπικού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού σας ευχαριστούμε για την ευαισθητοποίησή σας και ευελπιστούμε στη συνέχιση της στήριξή σας με παρόμοιες πράξεις.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com