Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ευχαριστήριο του ΔΣ και του Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων

Μετά την ολοκλήρωση της επιτυχούς διαδικασίας λήψης οργάνων στις 06/01/2017, ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΕΟΜ απέστειλε ευχαριστήριο επιστολή προς το ΓΝ Ηρακλείου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ και το Διοικητή του Νοσοκομείου, η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

Αξιότιμε κε Διοικητά,

Το ΔΣ του ΕΟΜ και εγώ προσωπικά σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχή έκβαση της δωρεάς οργάνων από τον 27χρονο εκλιπόντα Κ.Ε. στις 06/01/2017.

Σας ενημερώνουμε ότι τα μοσχεύματα που αφαιρέθηκαν, αξιοποιήθηκαν ως εξής:

  • Ο ένας νεφρός, σε γυναίκα 38 ετών, που υποβαλλόταν 21 χρόνια σε αιμοκάθαρση.
  • Ο άλλος νεφρός, σε γυναίκα 50 ετών, που υποβαλλόταν 3 χρόνια σε αιμοκάθαρση.
  • Το ήπαρ σε άνδρα 36 ετών.
  • Η καρδιά σε άνδρα 52 ετών στην Ιταλία.
  • Οι κερατοειδείς σε ασθενείς με οφθαλμολογικά προβλήματα.

Οι ευεργετηθέντες ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στο πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αισθάνονται ευγνωμοσύνη για κάθε μοχθήσαντα. Η μεγαλοψυχία των συναινούντων συγγενών την ώρα της οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου βρίσκει αντίκρισμα, χάρη στη δική σας παρέμβαση, η οποία απαιτεί επιστημονική αρτιότητα, εμπειρία, καθώς και μεγάλα ψυχικά αποθέματα.

Η υιοθέτηση και η διάδοση της δωρεάς βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό  και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η έμπρακτη στήριξη της εκ μέρους σας προσφέρει ένα δώρο ζωής  στους πάσχοντες , αλλά και ένα μέσο θετικής νοηματοδότησης της απώλειας στην οικογένεια του απελθόντος.

Ελπίζουμε το παράδειγμα σας να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΕΟΜ

Καθ. Ανδρέας Καραμπίνης.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com