Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Εγκαινιάστηκε ο ξενώνας φιλοξενίας ΑΡΙΑΔΝΗ

Εγκαινιάστηκε σε πανηγυρικό κλίμα χθες ο ξενώνας φιλοξενίας συνοδών ασθενών “ΑΡΙΑΔΝΗ”, υλοποιώντας ένα όραμα ετών των εργαζομένων του νοσοκομείου, παρουσία υπουργικής ηγεσίας (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Π. Πολάκης) και σύσσωμης της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ.

Ο ξενώνας φιλοξενίας  “ΑΡΙΑΔΝΗ” δημιουργήθηκε προκειμένου να καλύψει βασικές ανάγκες διαμονής συνοδών ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο τόπος κατοικίας τους είναι απομακρυσμένος, δηλαδή με σκοπό την εξυπηρέτηση συνοδών ασθενών οι οποίοι μεταφέρονται με αεροδιακομιδή από τα γύρω νησιά ή από άλλες Υγειονομικές Περιφέρειες, συνοδών ασθενών που νοσηλεύονται μακροχρόνια στην ΜΕΘ και την Μονάδα Προώρων και συνοδών ασθενών από την Περιφέρεια Κρήτης, των οποίων η μόνιμη κατοικία απέχει πάνω από 60 km από την πόλη του Ηρακλείου.

Το ακίνητο στο οποίο λειτουργεί ο Ξενώνας Φιλοξενίας “Αριάδνη” βρίσκεται στη νότια πλευρά του οικοπεδικού χώρου του νοσοκομείου, επί της οδού Φοινίκων. Είναι στην ιδιοκτησία του νοσοκομείου μετά από δωρεά από την Κτηματική Υπηρεσία. Το συνολικό κόστος ανακατασκευής και λειτουργίας του ξενώνα ανήλθε στις 123.599ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνεται σημαντική χρηματική δωρεά οικογένειας, την οποία όλοι οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com