Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Εκδήλωση-αφιέρωμα στους Νοσηλευτές

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στο Νοσηλευτικό προσωπικό του Γ. Ν. “Βενιζέλειο” με αφορμή τον εορτασμό της 52ης επετείου για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών (ΙCN). Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία της η Υποδιοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης κ. Γιακουμάκη, ο Διοικητής ΠαΓΝΗ-Γ.Ν. “Βενιζέλειο” κ. Τασσόπουλος και ο Αναπλ. Διοικητής Γ.Ν. “Βενιζέλειο” κ. Μοσχοβάκης.

Με το λόγο τους χαιρέτησαν επίσης την γιορτή αυτή, ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας κ. Σπυριδόπουλος, οι Διευθυντές Ιατρικής, Διοικητικής και Τεχνικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εργαζομένων Γ.Ν. “Βενιζέλειο” καθώς και ο Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ Ν. Ηρακλείου.

Μια ξεχωριστή παρουσίαση με τίτλο “Νοσηλευτική: Ένα αλησμόνητο ταξίδι γνώσεων, τεχνικών και συναισθημάτων” ακολούθησε από την κ. Αντωνάκη Εργίνη, ΤΕ Νοσηλευτικής η οποία απέσπασε το βραβείο Πρωτότυπης Ερευνητικής Εργασίας στο 10ο Πανελλήνιο & 9ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο της Ε.Ν.Ε. έχοντας μελετήσει το θέμα “Η επιβάρυνση και η ποιότητα ζωής των φροντιστών ασθενών με τελικού σταδίου χρόνια νεφρική νόσο υπό αιμοκάθαρση στο νομό Ηρακλείου”.

Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ευχαριστεί θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συμβολής των Νοσηλευτών στην Υγεία, ακόμα και με δεδομένες συνθήκες που δυσχεραίνουν πολλές φορές το έργο τους. Ευελπιστούμε οι επόμενες επέτειοι να συνδεθούν με μια πορεία αδιαμφισβήτητου επιστημονικού και επαγγελματικού κύρους και αξιοπρέπειας.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com