Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στο Νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. «Βενιζέλειο» με αφορμή τον εορτασμό της 54ης επετείου για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών (ΙCN). Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. «Βενιζέλειο» κ. Μοσχοβάκης, οι Διευθυντές των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας, ο Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Ε.Σ.Υ. Νομού Ηρακλείου, η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Γ.Ν. “Βενιζέλειο”, Προϊστάμενοι και Διευθυντές Τμημάτων καθώς και πλήθος νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.

Τρείς ξεχωριστές παρουσιάσεις ακολούθησαν, παρουσιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων υγείας στη χώρα μας, στην Αγγλία και στην Ιρλανδία. Οι παρουσιάσεις έγιναν από την κ. Μακράκη Ειρήνη και τον κ. Ψυλλάκη Ματθαίο αλλά και την κ. Rhona Hayden και τον κ. James Costelloe αντίστοιχα, με τους τελευταίους εκ των οποίων να φιλοξενούνται μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής επαγγελματιών υγείας στο νοσοκομείο μας προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις διαδικασίες που υλοποιούνται στα νοσοκομεία της Ελλάδας.

Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Πληροφορικής και το Τμήμα Διατροφής για την στήριξη που προσέφεραν για άλλη μια φορά προς την Υπηρεσία αλλά και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συμβολής των Νοσηλευτών στην Υγεία, ακόμα και με δεδομένες συνθήκες που δυσχεραίνουν πολλές φορές το έργο τους. Ευελπιστούμε οι επόμενες επέτειοι να συνδεθούν με μια πορεία αδιαμφισβήτητου επιστημονικού και επαγγελματικού κύρους και αξιοπρέπειας.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com