Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Εκδήλωση του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής για το νέο εκπαιδευτικό έτος

Σε ιδιαίτερα όμορφο κλίμα διεξήχθη η εκδήλωση ενόψει του νέου διδακτικού έτους 2017-2018 στο ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου μας.

Παρουσιάστηκε μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή σχετικά με τις σχολές Βοηθών Νοσηλευτών και μια αναλυτική προσέγγιση της λειτουργίας των ΔΙΕΚ αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας από τη Διευθύντρια της σχολής κ. Χριστιάνα Κοτσώνη, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από την Υποδιοικήτρια 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, κ. Γιακουμάκη η οποία αναφέρθηκε με ένθερμα λόγια για το λειτούργημα του Νοσηλευτή και τη σημασία των δημοσίων ΙΕΚ.

Στη συνέχεια, ο Διοικητής Πα.Γ.Ν.Η. – Γ. Ν. «Βενιζέλειο» κ. Τασσόπουλος εξήρε το έργο της σχολής, την κατάρτιση των σπουδαστών και εγγυήθηκε για τη στάση του με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του ΔΙΕΚ. Με κοσμητικό λόγο προσφώνησαν επίσης την εκδήλωση ο Αναπλ. Διοικητής Γ.Ν. «Βενιζέλειο» κ. Μοσχοβάκης, ο Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Σπυριδόπουλος, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Τριανταφύλλου που πέραν των άλλων, έκαναν αναφορά στις πλέον αναβαθμισμένες και καλού επιπέδου υποδομές της σχολής ΔΙΕΚ και υποσχέθηκαν κάθε δυνατή στήριξή από μεριάς τους.

Τον κύκλο των χαιρετισμών ολοκλήρωσε η κ. Εφραίμογλου Αικατερίνη, εκπροσωπώντας τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ και κλείνοντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, απονεμήθηκε τιμητικά η 1η Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) από την Υποδιοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης και τον Διοικητή Πα.Γ.Ν.Η.-Γ.Ν. «Βενιζέλειο», στην καταρτιζόμενη κ. Μαρία Σαλούστρου.

Καλή διδακτική χρονιά!

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com