Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Γ.Ν. Βενιζέλειο – Πανάνειο

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για έργα ΕΣΠΑ και Δημοσίων Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, επισκέφθηκαν το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου έγινε σύσκεψη σε αίθουσα κτιρίου της νέας πτέρυγας που υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν η Δυπεάρχης Λένα Μπορμπουδάκη, ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Δημήτρης Αγαπίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς, ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, η υποδιοικητρια Κωστάκη ελευθερία και στελέχη του νοσοκομείου.

«Θα γίνει ανακαίνιση και του παλαιού κτιρίου», ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης. Στη δήλωσή του ο Σταύρος Αρναουτάκης υπογράμμισε πως «προγραμματίζουμε την επόμενη φάση που αφορά τη μελέτη για τη διαρρύθμιση του παλιού κτιρίου για να ενταχθεί το έργο στη νέα προγραμματική περίοδο καθώς και σειρά άλλων παρεμβάσεων που αφορούν την πρωτοβάθμια υγεία αλλά και τα νοσοκομεία μας, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στη δημόσια υγεία στο νησί», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, ευχαριστώντας τον Υπουργό και τους συνεργάτες του για τη συνεργασία.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com