Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Επιστημονική Διημερίδα για την αντιμετώπιση των νεοπλασματικών νοσημάτων

Μετά από απουσία ενός έτους, η Επιστημονική Διημερίδα «Διεπιστημονική εκπαίδευση για τη θεραπεία των νεοπλασματικών νοσημάτων» επανέρχεται στο φυσικό της χώρο και χρόνο και θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου «Μεγάλο Αρσενάλι», στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2021.
Και φέτος, μέλημα της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής είναι η συνάντησή «μας» να διατηρήσει τον πολυ-παραγοντικό χαρακτήρα της και να προσφέρει όλα εκείνα τα ουσιώδη που έχει ανάγκη η ογκολογική κοινότητα. Ιδιαίτερα τώρα, όπου οι σημαντικές αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις που συμβαίνουν στη διάγνωση και θεραπεία των νεοπλασματικών νοσημάτων επιβάλλουν νέες συμμαχίες και νέα εργαλεία αποκρυπτογράφησης.

Και το 2021, καλούνται όλοι οι Επαγγελματίες Υγείας να πλαισιώσουν την Διημερίδα με την ενεργή συμμετοχή και τον ενθουσιασμό τους, ώστε να καλυφθεί η περυσινή μας απουσία.

Δείτε εδώ το επιστημονικό πρόγραμμα της Διημερίδας.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com