Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Επιτυχές το σεμινάριο ηγεσίας στο Νοσοκομείο μας

Στις 19 Οκτωβρίου είχαμε την ευκαρία να παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικό σεμινάριο με τίτλο “Ηγεσία στη σύγχρονη ζωή και εργασία”, στο οποίο ο Νικόλας Σμυρνάκης, συγγραφέας, success coach και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο Νησί (IslandofMan Success Philosophy) ανέπτυξε βασικές αρχές και αξίες που πρέπει να διέπουν έναν ηγέτη, δηλαδή έναν άνθρωπο που έχει θετική επίδραση στο περιβάλλον του και στους άλλους.

Ο κος Σμυρνάκης προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του, κάτι που τον τιμάει ιδιαίτερα. Ξεπέρασε τις προσδοκίες των συμμετεχόντων οι οποίοι κατέκλισαν την αίθουσα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης  ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης αποδεικνύοντας τη διάθεση τους για αυτοβελτίωση στην καθημερινότητα της εργασίας τους με ανάπτυξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Σμυρνάκη για την αξιεπαινη συμβολή του στην επιμόρφωτική ενδυνάμωση του προσωπικού. Για επιπρόσθετο υλικό σε σχέση με το σεμινάριο, συμβουλές, αποφθέγματα, στρατηγικές επιτυχίας, videos, ενημερώσεις από το IslandofMan Success Philosophy, παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε τα στοιχεία της φόρμας.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com