Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Επιτυχής η εκδήλωση για την αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τη δράση της Πολυπαραγοντικής διανοσοκομειακής Ομάδας  Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος του Γ.Ν. «Βενιζέλειο» σε συνεργασία με το εξειδικευμένο τμήμα ΠΟΑΛ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, που έγινε στη Βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου μας στις 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επίτιμους προσκεκλημένους της εκδήλωσης τον  Κ. Γιαννούκα Αθ. Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής κλινικής Π.Γ.Ν.Λάρισας, την Κ. Παπαδοπούλου Χριστίνα Φυσικοθεραπεύτρια του  ΠΟΑΛ και τον Κ. Ιωάννου Χρήστο Αναπλ. Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής κλινικής ΠΑΓΝΗ,  για την τιμή που μας έκαναν να μιλήσουν για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι το λεμφοίδημα και την αντιμετώπισή του.

Ευχαριστούμε επίσης τον Κ. Χριστοδουλάκη Μανούσο  Διευθυντή Χειρουργικής, Συντονιστή της Ομάδας Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος του Βενιζελείου και την Κ. Παντουβάκη Άννα Υπεύθυνη Φυσικοθεραπείας και συντονίστρια της εκδήλωσης  καθώς και όλα τα μέλη της πολυπαραγοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος Βενιζελείου.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com