Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ευχαριστήρια Επιστολή προς ΔΙΕΚ Βενιζελείου

Αξιότιμη κα Κοτσώνη,

ως κοινωνική λειτουργός της Παιδιατρικής κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή ευχαριστήρια μας, για την ευαισθησία σας και την άμεση και ευγενική προσφορά σας ως διευθύντρια της σχολής του Νοσοκομείου, στο άκουσμα της πρόσκλησης μας. Ευχαριστώ από καρδιάς τόσο τις διδάσκουσες σας κας Αλμιράκη Αννα και κα Κορνιλάκη Αικατερίνη, όσο και των σπουδαστριών/ων σας, που στο άκουσμα της πρόσκλησης για εθελοντισμό στην Παιδιατρική άμεσα δήλωσαν διαθέσιμοι. Για όλους εκείνους τους σπουδάστριες που η ανάγκη μας ταίριαξε με την διαθεσιμότητα τους, νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τις Βιδαλάκη Μαρία, Γκεκάκη Ειρήνη, Ασυμομίτη Ειρήνη, Γερακακη Θεονίκη, Κουνάλη Νομική, Σινανάι Μελισα, Τρυπάκη Αικατερίνη, Κριτσωτάκη Έφη, Τοσούλη Ιωάννα, Δρεττάκη Κων/να, Μανουσάκη Ειρήνη.

Ο εθελοντισμός εξυψώνει τις αξίες και τα ιδανικά της ανθρώπινης ζωής αναπτύσσοντας στους κόλπους του την έννοια της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού. Από την άλλη η προσφορά γεμίζει τον άνθρωπο. Κάθε εθελοντής προσέχει και σέβεται πρωτίστως τον εαυτό του αλλά και ο φορέας που δέχεται τον εθελοντισμό σέβεται την αφιλοκερδή προσφορά των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί του.

Σεβόμενοι την προσφορά σας ειδικά στην δύσκολή περίοδο που διανύουμε έχοντας απόλυτη ανάγκη από συνοδοιπόρους ευαισθητοποιημένους και με την σκέψη ότι οι σημερινοί εθελοντές μας προετοιμάζονται για αυριανοί συνάδερφοι, αναφέρω ότι η χαρά μας ήταν διπλή.

Με αυτές τις σκέψεις δεχτείτε της εκ βάθους καρδιάς ευχές μας για ότι καλύτερο.

Είμαι βέβαιη ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί.

Η Κοινωνική Λειτουργός
Κλεισαρχάκη Σοφία

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com