Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ευχαριστήριο για την ευγενική χορηγία ζαχαρωδών προϊόντων/κερασμάτων για τις ανάγκες του εμβολιαστικού κέντρου του νοσοκομείου μας

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου του νοσοκομείου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τις παρακάτω εταιρείες για τη χορηγία ζαχαρωδών προϊόντων:

Mocannella, καταστήματα ξηρών καρπών, ζαχαρωδών προϊόντων και ποτών
Καρπός, καταστήματα ξηρών καρπών, ζαχαρωδών προϊόντων και ποτών(ΧωραϊτηςΤ.)
Κατάστημα Πεδιαδιτάκη Γεωργίου (πρώην Κιούλπαλη)
Πήγασος Α.Ε. εμπόριο και διανομή ζαχαρωδών προϊόντων

Τα χορηγούμενα ζαχαρώδη προϊόντα θα αξιοποιηθούν ως κεράσματα για τους λιλιπούτειους, θαρραλέους και υπεύθυνους συμπολίτες μας ηλικίας 5-11 ετών οι οποίοι θα προσέλθουν για να εμβολιαστούν για τον covid-19 στο νοσοκομείο μας.

Με τη συγκεκριμένη χορηγία αποδεικνύεται έμπρακτα η στήριξη των παραπάνω εταιρειών προς φορείς που υπηρετούν τη δημόσια υγεία και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη χρονικά περίοδο λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν λαμπρό παράδειγμα της κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις σήμερα με στόχο την ανάπτυξη του πνεύματος του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com