Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ευχαριστήριο Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Μετά την επιτυχία της 1ης Παιδιατρικής Νοσηλευτικής Ημερίδας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και το Γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας, ο πήχης ανεβαίνει ψηλά!

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία ευχαριστεί θερμά την Οργανωτική Επιτροπή, τους διοργανωτές, τα στελέχη που αποτέλεσαν αρωγοί για το τελικό αποτέλεσμα, τους ομιλητές αλλά και όσους παρευρέθηκαν το Σάββατο 13/4 στην Ημερίδα. Πιο συγκεκριμένα, πολλά συγχαρητήρια στην κ. Τζορμπατζάκη Μαρία, Υπεύθυνη Γραφείου Εκπαίδευσης Ν.Υ., στην κ. Λαδομένου Φανή, Επιμ. Β΄Παιδιατρικής ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στο Τμήμα Πληροφορικής και στο Τμήμα Διατροφής για τη πολύτιμη συμβολή τους.

Να σημειωθεί ότι η ημερίδα αναμεταδόθηκε μέσω live streaming. Ευχόμαστε πάντα τέτοια, εξελίσσοντας όχι μόνο το επίπεδο κατάρτισης του προσωπικού αλλά και της εξωστρέφειας του Νοσοκομείου μας.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com