Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ευχαριστήριο προς κ. Άγγελο Λαλιώτη, ιατρό Χειρουργικού Τμήματος

Δημοσιεύθηκε εχθές 7/12/2021 στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ το παρακάτω ευχαριστήριο κείμενο.

Με την παρούσα ευχαριστήρια επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον εξαιρετικό ιατρό χειρουργό κύριο Άγγελο Λαλιώτη για τη λαπαροσκοπική επέμβαση στομάχου στην οποία υποβλήθηκα. Ο κύριος Λαλιώτης έφερε εις πέρας με επιτυχία τη δύσκολη αυτή επέμβαση, σκύβοντας στο πρόβλημα μου όχι μόνον σαν λαμπρός επιστήμονας αλλά και σαν άνθρωπος.
Η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε είναι αιχμής και πραγματοποιείται σε ελάχιστα νοσοκομεία στην Ελλάδα και σε επιλεγμένα νοσοκομεία του εξωτερικού. Χάρη σε αυτή είχα γρήγορη ανάρρωση (με δεδομένο ότι βρίσκομαι στο 78ο έτος της ηλικίας μου) και από την πρώτη βδομάδα μπορώ να αυτοεξυπηρετούμαι. Εγώ και η οικογένεια μου ευχαριστούμε τον κύριο Άγγελο Λαλιώτη καθώς και όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που με φρόντισαν στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του κ. Χριστοδουλάκη. Είμαστε υπερήφανοι σαν Έλληνες, που έχουμε επιστήμονες σαν τον κύριο Άγγελο Λαλιώτη. Εύχομαι να είσαστε πάντα υγιής γερός και δυνατός και να έχετε μια λαμπρή επαγγελματική πορεία. Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά!

Ηράκλειο 5/12/2021
Με εκτίμηση,
η ασθενής σας
Μακατουνάκη Ειρήνη

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com