Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Φιλοτέχνηση της Μαιευτικής Κλινικής του Βενιζέλειου

Κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας για να μας υπενθυμίσει ότι “Η Ψυχική Υγεία είναι Ανθρώπινο Δικαίωμα”. Η διαπίστωση αυτή χρειάζεται να υπάρχει στο μυαλό μας και τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου και να γίνει πεποίθηση όλων μας.
Η ομάδα “Αλκυονίστας” από τον Ξενώνα Αλκυονίδα του Βενιζέλειου Γ.Ν.Η, θέλοντας να δώσει το δικό της μήνυμα, συνεργάστηκε με την κ. Μαρία Σωτηροπούλου (ζωγράφο) και την κόρη της κ. Άννα Λαμπρινάκου, οι οποίες προσφέρθηκαν εθελοντικά για την φιλοτέχνηση της Μαιευτικής κλινικής του Βενιζέλειου Γ.Ν.Η.


Η δράση αυτή ομόρφυνε τον χώρο και δημιούργησε συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης σε όσους συμμετείχαν.


Ευχαριστούμε την κ. Μαρία Σωτηροπούλου και την κ. Άννα Λαμπρινάκου για τη συνεργασία τους και για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Ευχαριστούμε επίσης την κ. Μπαντουβά Χρυσούλα Προϊσταμένη της Μαιευτικής κλινικής για την ευκαιρία που μας έδωσε να κάνουμε κάτι τόσο όμορφο και δημιουργικό.

Μπουρλέσσας Λάμπρος – Κοινωνικός Λειτουργός
Ξενώνας Αλκυονίδα

2 Σχόλια
 1. Μαρία Σωτηροπουλου

  Ήταν τιμή μου!
  Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη,
  εύχομαι να το χαρείτε !
  Με εκτίμηση,
  Μαρία Σωτηροπούλου

 2. Μπαντουβα χρυσουλα

  Ευχαριδτουμε Εσας κ Μπουρλεσα γι την ιδεα Σας!!!!και την κ Σωτηροπουλου για τα εργα της.και για τον πολυτιμο χρονο της που μας αφιερωσε αφιλοκερδως!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com