Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Η γνώμη σας μετράει!!

Στο Βενιζέλειο προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους συμπολίτες μας. Καθήκον μας είναι η καλύτερη δυνατή ιατρονοσηλευτική  φροντίδα και η ανθρώπινη και αξιοπρεπής παραμονή του ασθενούς στο Νοσοκομείο.

Για πρώτη φορά στα Ελληνικά νοσοκομειακά χρονικά, γίνεται δειγματοληπτικά και εντελώς ανώνυμα, μέσω ειδικού λογισμικού, αυτόματη αποστολή στο δηλωθέν κινητό του ασθενούς, μέσω SMS, ενός συνδέσμου που, πατώντας τον, οδηγεί σε ένα  ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, αξιολόγησης του Νοσοκομείου. Το SMS αποστέλλεται 2 ημέρες μετά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο μας, αν ήταν εξωτερικός ασθενής ή 3 μέρες μετά το εξιτήριο νοσηλείας του, αν ήταν νοσηλευόμενος. Η όλη διαδικασία είναι πλήρως ανώνυμη και το μόνο στοιχείο που κρατείται είναι η διεύθυνση IP, προκειμένου να εξασφαλιστεί, κατά το δυνατόν, η αποτροπή πολλαπλής συμμετοχής. Τα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια αφορούν είτε νοσηλευθέντες, είτε προσερχομένους στα Τακτικά εξωτερικά ιατρεία, στα Επείγοντα, και για παρακλινικές εξετάσεις.

Θα θέλαμε τη δική σας βοήθεια και συμμετοχή ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο έργο μας. Αν λάβετε SMS που να σας προτρέπει να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης, δώστε 3 λεπτά από το χρόνο σας, για να το συμπληρώσετε και να μας καταθέσετε τις εντυπώσεις σας από τις υπηρεσίες του νοσοκομείου.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com