Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ηλεκτρονική υποβολή προσφορών μέσω της εφαρμογής compareONE για Εξωσυμβατικά Υλικά

Αξιότιμοι συνεργάτες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για την απόφαση του ΠΑ.Γ.Ν.Η. – Γ.Ν. «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» να χρησιμοποιήσει άμεσα  (δοκιμαστικά για ένα μήνα) την εφαρμογή compareONE, προκειμένου να διεξάγει με απόλυτα ηλεκτρονικό τρόπο έρευνες αγοράς και συλλογή οικονομικών προσφορών σχετικές με τις προμήθειες του, με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Η εφαρμογή compareONΕ είναι προσβάσιμη στις εταιρείες – προμηθευτές του Νοσοκομείου  αποκλειστικά  μέσω  Ιnternet  και  απαιτείται  η  έκδοση  σχετικών  κωδικών πρόσβασης.

Για να αποκτήσετε κωδικούς πρόσβασης, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλετε την αντίστοιχη ηλεκτρονική αίτηση που είναι διαθέσιμη στο http://www.cosmo-one.gr/register

Σημείωση: Εάν διαθέτετε ήδη κωδικούς πρόσβασης, δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια καθώς είστε ήδη καταχωρημένοι στην εφαρμογή.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, μέσω της εφαρμογής compareONE θα λαμβάνετε στο email που θα δηλώσετε, τις αντίστοιχες προσκλήσεις ενδιαφέροντος ή υποβολής προσφοράς, για τις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε τις απαντήσεις σας.

Η  εγγραφή στην πλατφόρμα της cosmoONE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ για την εταιρεία σας και σας προσφέρει το πλεονέκτημα να είστε διαθέσιμοι και σε άλλες επιχειρήσεις και Νοσοκομεία που χρησιμοποιούν την εφαρμογή compareONE.

Σας συνιστούμε να αποκτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης για την εφαρμογή compareONE σε χρονικό διάστημα (10) ημερών από (31/10/2016). Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδικασίες υποβολής προσφοράς που πρόκειται να διενεργηθούν από το ΠΑ.Γ.Ν.Η.  και το  Γ.Ν. «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: helpdesk@cosmo-one.gr ή καλέστε στο 210 2723360.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

 

Ηράκλειο 26-10-2016

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑΓΝΗ- ΓΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ

ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com