Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Πρωτόκολλο: 281340 8800      Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ηλεκτρονικό Κλείσιμο ραντεβού στα ιατρεία του Βενιζελείου Νοσοκομείου

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις του, προσφέρει από 01/02/2018 τη δυνατότητα στους πολίτες να κλείνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ιστοσελίδας μας το ραντεβού τους, σε πολλά από τα πρωινά ή απογευματινά ιατρεία.

Ο πολίτης χωρίς να προσέρχεται στο νοσοκομείο και χωρίς αναμονή στο τηλέφωνο, μπορεί

Γρήγορα
Αξιόπιστα
Με ασφάλεια
Οποιαδήποτε ημέρα και ώρα

να κλείσει το ραντεβού που τον ενδιαφέρει αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα στο ιατρείο.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει περάσει έστω 1 φορά από οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Κρήτης και να έχει καταγραφεί στο πληροφοριακό σύστημα των Νοσοκομείων έχοντας δηλώσει το ΑΜΚΑ και το κινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, λόγω της πιστοποίησης που χρειάζεται για να του σταλεί ο απαραίτητος κωδικός και να εισαχθεί στο σύστημα, θα πρέπει να έχει δίπλα του το κινητό του.

Για να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας πατήστε εδώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα πρωινά ιατρεία και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας δείτε εδώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα απογευματινά ιατρεία και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας δείτε εδώ.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που έχετε κλείσει το ραντεβού σας, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης του ραντεβού σε όλα τα πρωινά και απογευματινά ιατρεία.

Αν υπάρχουν προβλήματα με την εισαγωγή στην εφαρμογή (όχι για κλείσιμο ραντεβού!), όπως για παράδειγμα λάθος ΑΜΚΑ ή κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να καλείτε από 15:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. στα τηλέφωνα: 2813408469 και 2810320980

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com