Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ήμασταν όλοι εκεί μια γροθιά για όσους μας χρειάζονται…

Για όλους εμάς στο Κέντρο Αίματος, σήμερα ήταν μια εξαιρετική μέρα που μας γεμίζει χαρά, αγάπη και ελπίδα, καθώς μια δύσκολη οργανωτικά προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεμίζοντας μας ικανοποίηση για την επίτευξη του σκοπού της.
Στο Χριστουγεννιάτικο λοιπόν Κάστρο του Ηρακλείου, το Κέντρο Αίματος οργάνωσε στις 22 Δεκεμβρίου 2019 μια εορταστική εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία, με διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους αλλά και με συζητήσεις με τους ενήλικες, σε μια προσπάθεια να μεταφέρουμε το μήνυμα της προσφοράς και του εθελοντισμού, τόσο στους πιθανούς μελλοντικούς αιμοδότες αλλά και τους γονείς τους.
Και φυσικά η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου αλλά και η ευαισθησία του σε θέματα υγείας ήταν το πιο θετικό μήνυμα της σημερινής προσπάθειας.
Οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν παιχνίδια, ζωγράφισαν για την αιμοδοσία και έγραψαν ευχές για όλους τους συνανθρώπους μας που αυτές τις γιορτινές μέρες δοκιμάζονται.
Το δέντρο των ευχών γέμισε με σταγόνες αισιοδοξίας, αγάπης και αλληλεγγύης από τα μικρά παιδιά προς όλο τον κόσμο, για τους μικρούς μας φίλους που βρίσκονται σε κάποιο δωμάτιο Νοσοκομείων αλλά και σε όλους όσους αυτές τις μέρες χρειάζονται λίγο περισσότερη φροντίδα και ενδιαφέρον.
Με εορταστική διάθεση ανταλλάξαμε ευχές με όλο τον κόσμο και με τη βοήθεια του Άγιου Βασίλη χαρίσαμε δωράκια στους μικρούς μας φίλους, ως επιβράβευση της αγάπης και της συμμετοχής τους σε αυτή την εκδήλωση ευαισθητοποίησης αλλά και αγάπης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Λάμπρος Βαμβακάς, η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κα Λένα Μπορμπουδάκη, ο Αναπληρωτής Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αγαπίου, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου κ. Γιώργος Μοσχοβάκης και ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Σάββας Σπυριδόπουλος.
Το Κέντρο Αίματος ευχαριστεί θερμά για την ενεργό συμμετοχή και την τιμή που μας έκαναν:
– Όλους τους θεσμικούς παράγοντες
– Όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του
– Τους μικρούς μας φίλους για τα μηνύματα αγάπης με τα οποία γέμισαν το δέντρο της αγάπης
– Όλους όσους μας βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης
– Τον Σύλλογο Εργαζομένων για την στήριξη του
– Όλους τους συναδέλφους που παρευρέθησαν στο σπιτάκι της Αιμοδοσίας, στηρίζοντας και ενισχύοντας το μήνυμα της σημερινής εκδήλωσης.
– Όλο τον κόσμο που μας επισκέφθηκε, δίνοντας μας την δυνατότητα να τους ενημερώσουμε για το υπέρτατο δώρο αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κα Λ. Μπορμπουδάκη

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου κ. Γ. Μοσχοβάκης με το προσωπικό του Κέντρου

Ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Λάμπρος Βαμβακάς

ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Σάββας Σπυριδόπουλος

Μερικά από τα μηνύματα των μικρών μας φίλων στο παρακάτω βίντεο:

Οι ευχές των παιδιών μας αποτελούν το ισχυρότερο κίνητρο για όλους εμάς στο Κέντρο Αίματος να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σε όλο τον κόσμο που μας χρειάζεται.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας

Πηγή: kentroaimatos.blogspot.com

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com