Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ημέρα Επείγουσας Ιατρικής

Η 27η Μαϊου έχει οριστεί ως η Ημέρα της Επείγουσας Ιατρικής και προωθείται σε όλο τον κόσμο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής. Ο στόχος είναι τόσο ο πληθυσμός όσο και αυτοί που παίρνουν αποφάσεις να σκεφθούν και να συζητήσουν για την Επείγουσα Ιατρική και την επείγουσα φροντίδα.
Πιστεύουμε στη σημασία της επίγνωσης ότι ένα σωστά ανεπτυγμένο, σωστά προετοιμασμένο και σωστά οργανωμένο σύστημα επείγουσας ιατρικής οπουδήποτε στον κόσμο θα αυξήσει την επιβίωση και θα ελαττώσει τα ποσοστά αναπηρίας κάθε επείγουσας κατάστασης.
Την 27η Μαΐου ενθαρρύνουμε τους πολίτες, τους ασθενείς, τους υγειονομικούς και τις δομές υγείας σε όλο τον κόσμο να συζητήσουν για την Επείγουσα Ιατρική και να υλοποιήσουν προγράμματα που θα συμβάλλουν στην πρόοδό της.
Όπου δεν έχει αναπτυχθεί ακόμη η ειδικότητα της Επείγουσας Ιατρικής, όπου τα συστήματα επείγουσας ιατρικής φροντίδας δεν είναι επαρκώς δομημένα, όπου οι ικανότητες δεν έχουν ακόμη πρότυπα και πιστοποίηση, όπου οι πόροι είναι ανεπαρκείς, θα πρέπει να υπάρξει μια ισχυρή απαίτηση για αλλαγή, για μια καλύτερη ζωή.
Επειδή «η ικανότητα κάνει τη διαφορά»

Στόχος: Υψηλό Επίπεδο Επείγουσας Ιατρικής Φροντίδας για Όλους

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com