Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Καλή συνεργασία, σιδεροκέφαλοι!!!

Σήμερα 14/2 και ώρα 11:00, στην αίθουσα της βιβλιοθήκης, η Διοίκηση του Βενιζελείου, υποδέχθηκε το νέο προσωπικό, μέσω συμβάσεων του ΟΑΕΔ. Στην εκδήλωση αυτή καλωσόρισαν το νέο προσωπικό ο Διοικητής ΠΑΓΝΗ/Βενιζελείου κος Τασσόπουλος, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου κος Μοσχοβάκης, ο Δ/ντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κος Τριανταφύλλου, ο Δ/ντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κος Σπυριδόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων Βενιζελείου κος Χονδροζουμάκης.

Καλή συνεργασία, σιδεροκέφαλοι!!! 

Ένα σχόλιο
  1. ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του νοσοκομείου και τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων για το καλωσόρισμα που μας έκαναν.Ευχόμαστε και εμείς από την πλευρά μας σε μία καλή συνεργασία και θα παρακαλούσαμε να υπάρξει κατανόηση και όσων το δυνατών γίνεται μία μικρή βοήθεια από το παλιό προσωπικό του νοσοκομείου ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σωστά στα καθήκοντα μας σε εύλογο χρονικό διάστημα.Ιδιαίτερα στους Υ.Ε. βοηθητικό προσωπικό λόγο του ότι δεν έχουμε την ανάλογη εκπαίδευση.Ευχαριστούμε και πάλι.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com