Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Μελέτες για έργα ανακαίνισης και αποπεράτωσης Βενιζέλειου και Πανάνειου Νοσοκομείου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Με μεγάλη ικανοποίηση παρευρεθήκαμε στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, για την υπογραφή των Συμβάσεων για την ανάθεση των μελετών της:

  1. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ
  2. ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Τα σημαντικά αυτά έργα ώριμα πλέον θα ενταχθούν και θα κατασκευαστούν με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, την Διαχειριστική Αρχή, το Υπουργείο Υγείας για την έγκριση σκοπιμότητας υλοποίησης των έργων, την 7 η ΥΠΕ και την Τεχνική Υπηρεσία του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ για την άρτια διεκπεραίωση των φακέλων των έργων. Η σημερινή ημέρα, είναι ημέρα χαράς, για τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.

Στην υπογραφή παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφεριάρχης Γίωργος Πιτσούλης, ο  Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κωνσταντίνος Τερζάκης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ελευθερία Κωστάκη η Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας Χρυσούλα Πουλινάκη και ο Προϊστάμενος Στάθης Γρυπάρης, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Ελένη Δοξάκη, η Προϊσταμένη Άννα Ροβύθη και ο Eπικεφαλής Eπίβλεψης Γιάννης Νικολούδης.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com