Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Μήνυμα Αγάπης από το Ειδικό Δημοτικό Κωφών και Βαρήκοων Ηρακλείου

Το Ειδικό Δημοτικό Κωφών και Βαρήκοων Ηρακλείου υλοποιεί τη δράση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης», στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και σε νοσηλευόμενους με κορωνοϊό που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από τους οικείους τους.

Οι άνθρωποι χρειάζονται δυσκολίες και αντιστάσεις για να αποκτήσουν ψυχική δύναμη. Δεν τα βάζουν κάτω σε καμιά δυσκολία. Έχουν δίψα για ζωή, κάνουν όνειρα! Άλλωστε η σάρκα είναι η στάχτη και η ψυχή είναι η φλόγα!

Ετούτα τα Χριστούγεννα να φέρουν Υγεία, να φωτίσουν τις καρδιές με αγάπη και να ανάψουν το φως της Πίστης στις Αξίες και τη Ζωή!

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια πολλά, Χαρά κι Ευτυχία. Ο Καινούργιος Χρόνος να μας εύρει όλους με Υγεία και Ομόνοια, αλλά προπάντων Δυνατούς στις δύσκολές μέρες που έχουμε ακόμα μπροστά μας.

Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για ένα καλύτερο μέλλον ας εορτάσουμε τις Άγιες Ημέρες.

Σας ευχαριστούμε για όλα!!!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com