Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία: μέσος χρόνος αναμονής στα Επείγοντα!

Με σκοπό τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ταχύτερη & ασφαλέστερη ενημέρωση του πολίτη, άλλη μια καινοτόμος ηλεκτρονική εφαρμογή λειτουργεί από 21/06/2018 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Βενιζελείου.

Κατά την προσέλευση του πολίτη στα ΤΕΠ του Βενιζελείου, ενημερώνεται μέσω ειδικής οθόνης για τον μέσο χρόνο αναμονής, σε πραγματικό χρόνο (real time), που θα χρειασθεί έως τη στιγμή που θα εξετασθεί από τους ιατρούς στα εξειδικευμένα ιατρεία του τμήματος. Επίσης στην ίδια οθόνη αποτυπώνονται και στατιστικοί δείκτες που «τρέχουν» και αυτοί σε πραγματικό χρόνο και αφορούν τη προσέλευση στα ΤΕΠ κάθε χρονική στιγμή, σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική στιγμή του 2017.

Η εν λόγω ενημέρωση γίνεται και από την ιστοσελίδα του Βενιζελείου www.venizeleio.gr, στο πάνω δεξί μέρος της (τις ημέρες που εφημερεύει το νοσοκομείο), όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα (screenshot).

Το Βενιζέλειο για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, καθώς η παραπάνω εφαρμογή εφαρμόζεται πρώτη φορά πανελλαδικά σε δημόσιο Νοσοκομείο, αποτελώντας ένα εργαλείο ενημέρωσης του πολίτη, ώστε να γνωρίζει άμεσα τον μέσο χρόνο αναμονής που ισχύει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου μας.

Η εφαρμογή συνεχώς θα αναβαθμίζεται με νέες πληροφορίες για την ενημέρωση των πολιτών και σύντομα θα διατίθεται και στα Αγγλικά.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com