Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής αίτησης για έκδοση πιστοποιητικών

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, δημιουργήθηκε μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία, μέσω της οποίας, ο πολίτης μπορεί να αιτηθεί (α) Πιστοποιητικό νοσηλείας, (β) Βεβαίωση κόστους νοσηλείας, (γ) Αντίγραφο φακέλου νοσηλείας, (δ) Ενημερωτικό Σημείωμα νοσηλείας/γνωμάτευση, τα οποία, αφού διεκπεραιωθούν, μπορεί να τα παραλάβει στο γραφείο εξυπηρέτησης του Πολίτη, στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση της αίτησης είναι η καταχώρηση του ΑΜΚΑ και του αριθμού περιστατικού (ο οποίος αναγράφεται στην απόδειξη του εξιτηρίου νοσηλείας).

Με την επιτυχή καταχώρηση αποστέλλεται email επιβεβαίωσης της αίτησης. Στην συνέχεια όταν διεκπεραιωθεί το αίτημα, αποστέλλεται email ολοκλήρωσης της αίτησης, προκειμένου ο πολίτης να ενημερωθεί και να παραλάβει το πιστοποιητικό/βεβαίωση.

Η εφαρμογή βρίσκεται στο μενού e-services–>Έκδοση Πιστοποιητικών του ιστοτόπου μας και ευελπιστούμε στη μείωση της ταλαιπωρίας του ασθενούς, καθώς ενώ πριν απαιτούνταν δυο επισκέψεις στο νοσοκομείο (μια για την κατάθεση της αίτησης και άλλη μια για την παραλαβή του πιστοποιητικού), πλέον αρκεί μία (μόνο για την παραλαβή του πιστοποιητικού).

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com