Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και της συστηματικής, πλέον, χρήσης των κλιματιστικών συσκευών υπενθυμίζουμε ότι, τα παράθυρα και οι πόρτες στους χώρους πρέπει να παραμένουν κλειστά όσο λειτουργεί ο κλιματισμός. Επίσης, να απενεργοποιείται το κλιματιστικό μηχάνημα στους χώρους που παύουν να είναι σε χρήση.  

Σε διαφορετική περίπτωση:

  1. το κλιματιστικό μηχάνημα αδυνατεί να διατηρήσει τη θερμοκρασία του χώρου στα επιθυμητά επίπεδα και φαίνεται να υπολειτουργεί ή να μην επαρκεί.
  2. η αυξημένη υγρασία του περιβάλλοντος προκαλεί υγροποιήσεις στις ψυχρές, μεταλλικές επιφάνειες των συσκευών με συνέπεια αυτές να υδροστατούν. Επίσης, το αυξημένο σωματιδιακό φορτίο (σκόνη, γύρη κ.α.) από τον περιβάλλοντα χώρο επιβαρύνει τη λειτουργία του μηχανήματος.
  3. η αδιάκοπη λειτουργία έχει αποτέλεσμα αυξημένες καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιπλέον, παρακαλούμε να ενημερώνεται το τεχνικό τμήμα για την ημέρα που πρόκειται να γίνει απολύμανση στους θαλάμους νοσηλείας ώστε να προγραμματίζονται οι οποιεσδήποτε εργασίες (έλεγχος, συντήρηση κτλ) των κλιματιστικών που λειτουργούν στους χώρους. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com