Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ολοκλήρωση αναβάθμισης εφαρμογής κράτησης ραντεβού και προβολής αποτελεσμάτων εξετάσεων

Μετά από πολλή δουλειά, ξενύχτια και διλήμματα, η νέα εφαρμογή ραντεβού και αποτελεσμάτων εξετάσεων προς τους πολίτες είναι έτοιμη.

Για πρώτη φορά (ως συνήθως πλέον) στην Ελλάδα, ο πολίτης μπορεί να πάρει πληροφορίες για κάθε ιατρείο που τον ενδιαφέρει, με απλό και όμορφο τρόπο (πχ τρόποι κράτησης, τηλέφωνα επικοινωνίας, προϋποθέσεις για το ραντεβού κτλ). Επίσης ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να δει τις εργαστηριακές του εξετάσεις, με μια πολλή φιλική και αποτελεσματική διεπαφή χρήστη-μηχανής (inteface), χτίζοντας τον φάκελο υγείας του. Η εφαρμογή είναι πλέον πλήρως συμβατή με κινητά, tablets και φυσικά υπολογιστές. Για να μην μείνουμε όμως στην ικανοποίηση που ευελπιστούμε να δώσουμε στους πολίτες, τελειώνουμε με μια υπόσχεση προς αυτούς:

Η εν λόγω εφαρμογή (που επίσης ενοποιεί σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα τα e-ραντεβού και τα e-αποτελέσματα), σύντομα θα εμπλουτιστεί, ώστε να παρέχει αυτόματα τα ενημερωτικά σημειώματα νοσηλείας, τις απεικονιστικές εξετάσεις, να παράγει αυτόματα βεβαιώσεις νοσηλείας ή επίσκεψης στα ΤΕΙ ή ΤΕΠ, χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη στο νοσοκομείο μας. 

Ευχαριστούμε την Yπ/δνση Πληροφορικής (ως συνήθως πλέον), το Tμήμα Γραμματείας ΤΕΙ, το τμήμα ποιότητας που με μεράκι και μετά από απέραντες συζητήσεις, έδωσαν στον κόσμο μια εφαρμογή που ανταποκρίνεται στο κύρος, την φήμη και το όνομα του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ…

Περισσότερες Πληροφορίες για τα e-ραντεβού

Περισσότερες Πληροφορίες για τα e-αποτελέσματα

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com