Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( Π.Ο.Υ.), τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή τιμάται, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προσφέροντας δύο πολύτιμα αγαθά χωρίς ανταμοιβή : λίγο από το χρόνο του και 400ml αίμα από τα 5 λίτρα που έχει.

Ο φετινός εορτασμός τη συγκεκριμένη ημέρα από το Κέντρο Αίματος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου έχει σαν μήνυμα την ‘’Αιμοδοσία μέσα από τα μάτια των παιδιών’’.

Το Κέντρο Αιμοδοσίας αφού πραγματοποίησε πρόγραμμα ενημέρωσης στα σχολεία της πόλης του Ηρακλείου για την εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει  στα πλαίσια της ‘Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη’’ εκδήλωση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει και η βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν στο σχεδιασμό αφίσας σχετικής με την εθελοντική αιμοδοσία.

Σκοπός μας είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και να δείξουμε ότι όλοι μας μπορούμε να γίνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, αγγελιοφόροι αυτού του μηνύματος.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com