Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών 2022

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της 12ης Μαΐου-Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών με θέμα, σύμφωνα με το International Council of Nurses (ICN): «Επενδύστε στη Νοσηλευτική και σεβαστείτε τα δικαιώματα για να διασφαλίσετε την παγκόσμια υγεία», η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας πραγματοποίησε τιμητική εκδήλωση για τους Νοσηλευτές μας την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. στη κεντρική βιβλιοθήκη του ισογείου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως προσκεκλημένες ομιλήτριες και δύο επαγγελματίες υγείας από την Μεγάλη Βρετανία και την Πολωνία που φιλοξενούνται από το Νοσοκομείο μας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής επαγγελματιών υγείας «HOPE» οι κυρίες Paulina Ch.- Equality, Diversity & Inclusion Programme Manager από την Μεγάλη Βρετανία και η Ewa J. – Health Economist, member of the Supervisory Health Board από την Πολωνία που επέλεξαν το Νοσοκομείο μας για να γνωρίσουν το ελληνικό σύστημα υγείας.

Εκφράζουμε τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε όλους τους Νοσηλευτές – Νοσηλεύτριες, το σημαντικότερο πυλώνα στήριξης όλων των συστημάτων υγείας, για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους, για τη στήριξή και τη φροντίδα τους στον ασθενή αλλά και τη δύναμη ψυχής και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν καθημερινά υπερβάλλοντας εαυτόν.

Χρόνια πολλά σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας και καλή δύναμη για να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ποιότητα και ασφάλεια στους ασθενείς μας!!!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com