Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Πριν και μετά (το πρόβλημα με τα περιστέρια)…

Το πρόβλημα με τα περιστέρια είναι ένα δύσκολο πρόβλημα για όλα τα μεγάλα νοσοκομεία, καθώς κάνουν ανεξέλεγκτα τις φωλιές τους σε ότι πιο απίθανα μέρη βρουν. Επιπρόσθετα οι κουτσουλιές τους, προκαλούν σοβαρά προβλήματα δημόσιας υγείας. Μια λύση που βρέθηκε για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι οι ακίδες σε κάθε σημείο που δεν θέλουμε να κάθονται. Παρόλα αυτά τα περιστέρια έμαθαν να ζουν με τις ακίδες και πλέον κάνανε φωλιές πάνω σε αυτές!!!

Χαρακτηριστική είναι φωτογραφία που πάρθηκε το Φθινόπωρο του 2016 που αναδεικνύει τα παραπάνω:

Όπως βλέπετε από την παραπάνω εικόνα, ενώ υπάρχουν ακίδες για να εμποδίζουν τα περιστέρια, αυτά έκαναν φωλιές και περιπάτους, ενώ η καθαριότητα απλά… δεν υπήρχε (παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες του τμήματος Επιστασίας).

Κατόπιν ενεργειών της Τεχνικής Υπηρεσίας, αντιμετωπίστηκε το σοβαρό αυτό πρόβλημα με ένα ιδιαίτερα διακριτικό αλλά και ανθεκτικό δίχτυ που καλύπτει πλέον τους ακάλυπτους χώρους του νοσοκομείου που συνορεύουν με κλινικές, ώστε από τη μία να υπάρχει διακριτικότητα και από την άλλη, να υπάρξει ΛΥΣΗ:

Στις παραπάνω δυο εικόνες το δίχτυ καλύπτει τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα, εμποδίζοντας την πρόσβαση στα περιστέρια, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πλέον φαινόμενα ακαθαρσιών. Επίσης δεν μπορούν να περπατήσουν στο δίχτυ (ελπίζουμε να μην μάθουν ισορροπία!!)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com