Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις…

Πριν καλά καλά “συνέλθει” το προσωπικό του Βενιζελείου Νοσοκομείου, από την προηγούμενη ολονύκτια επέμβαση για τη δωρεά οργάνων ενός άτυχου Κρητικού συμπολίτη μας, σήμερα διοργανώνεται νέα αερογέφυρα ζωής, αυτή τη φορά από μια δότρια από τη Βουλγαρία.

Για τρίτη φορά από την αρχή του χρόνου θα ξαναγίνει αερογέφυρα μεταφοράς οργάνων, σηματοδοτώντας τη βασική και πανελλήνια συμβολή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, στον αγώνα που δίδεται, μέσω του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, για αύξηση και αξιοποίηση προσφορών ζωής από άτυχους συμπολίτες μας. Η μεταμόσχευση αποτελεί μια θεραπευτική λύση για χιλιάδες ασθενείς που το όφελός της είναι υπερανταποδοτικό τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά. Είναι μια από τις απαιτητικότερες ιατρικές πράξεις, η οποία δεν χρειάζεται μόνο επιστημονική επάρκεια, αλλά κυρίως ένα δομημένο και επαρκές συντονιστικό σύστημα, με εξειδικευμένους επαγγελματίες, προκειμένου να μπορεί απρόσκοπτα να μετουσιώνεται η μεγαλοψυχία των συγγενών του δότη σε θεραπεία για άλλους ανθρώπους που πάσχουν.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της δότριας και την ευχαριστούμε, εκ μέρους των εκατοντάδων πασχόντων που περιμένουν σε λίστα αναμονής, καθώς σε κάποιους από αυτούς η ζωή μπορεί και πάλι να χαμογελάσει από τα δώρα που τους χάρισε.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com