Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Πρόγραμμα εσωτερικής εκπαίδευσης νοσηλευτικού προσωπικού

Η σημασία της συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης και της δια βίου μάθησης των επαγγελματιών της υγείας αναγνωρίζεται ευρέως. Η συνεχής επαγγελματική εξέλιξη και η δια βίου μάθηση βοηθούν να διασφαλιστεί η επικαιροποιημένη παροχή υπηρεσιών από τους επαγγελματίες, συμβάλλουν στη βελτίωση της έκβασης για τους ασθενείς, προωθούν την ασφάλεια των εργαζομένων και αυξάνουν την εμπιστοσύνη του κοινού στα επαγγέλματα υγείας.


Συνεπώς, η συνεχής εκπαίδευση του επαγγελματία υγείας, είναι η βασική συνιστώσα προαγωγής της επαγγελματικής του δεξιότητας.

Στα πλαίσια αυτά, η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας, προγραμμάτισε δράσεις εσωτερικής εκπαίδευσης του νοσηλευτικού προσωπικού. Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα αφορά τραυματιοφορείς και βοηθούς θαλάμου. Θα ακολουθήσουν κι άλλες!!.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρώτο πρόγραμμα εσωτερικής εκπαίδευσης του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Πρώτο Πρόγραμμα εσωτερικής εκπαίδευσης νοσηλευτών

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com