Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ψυχιατρικά ιατρεία στη Δημοτική Ενότητα Γαζίου και Κρουσώνα

Αξιότιμοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Πλαίσιο Συνεργασίας και Αντίληψης για την παροχή και ανάπτυξη υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο Δήμο Μαλεβιζίου, μεταξύ της 7ης Υ.ΠE., του Ψυχιατρικού Τμήματος του Γ.Ν. «Βενιζέλειο-Πανάνειο» και του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ), με στόχο τη θεραπεία και πρόληψη των προβλημάτων ψυχικής υγείας των κατοίκων του Δ. Μαλεβιζίου θα πραγματοποιηθούν τα εξής «Ψυχιατρικά Ιατρεία»:

Την Τετάρτη 12/6/2019 στη Δημοτική Ενότητα Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου θα λειτουργήσει ψυχιατρικό ιατρείο στο χώρο του ΚΑΠΗ Γαζίου, στο οποίο θα συμμετέχει η ψυχολόγος κα Χ. Πετράκη, ο ιατρός γενικής ιατρικής κος Σμαραγδάκης και η υπογράφουσα ψυχίατρος.

Την Πέμπτη 13/6/2019 στη Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου θα λειτουργήσει ψυχιατρικό ιατρείο στο χώρο του ΚΑΠΗ, με τη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξη του προσωπικού του ΚΑΠΗ Κρουσώνα και του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Κρουσώνα, στο οποίο θα συμμετέχει η ψυχολόγος κα Χ. Πετράκη, ο ιατρός γενικής ιατρικής κος Σμαραγδάκης και η υπογράφουσα ψυχίατρος.

Η Διευθύντρια Ψυχ. Τμημ.

Ευγενία Χουρδάκη

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com