Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Σεμινάριο ηγεσίας

Στα πλαίσια της ανάπτυξης των στελεχών του Βενιζελείου, για πρώτη φορά σε δημόσιο νοσοκομείο, θα διεξαχθεί την Πέμπτη σεμινάριο ανάπτυξης των ηγετικών ικανοτήτων των στελεχών. 

Ηγεσία σημαίνει θετική επίδραση στους ανθρώπους γύρω μας.

Ένας καλός ηγέτης σε ένα σπίτι είναι ένας επιτυχημένος πατέρας, μία επιτυχημένη μητέρα, ένας επιτυχημένος σύζυγος ή μία επιτυχημένη σύζυγος. Ένας καλός ηγέτης στην κοινωνία είναι ένας επιτυχημένος γείτονας ή φίλος. Ένας καλός ηγέτης στο χώρο εργασίας είναι ένας επιτυχημένος εργαζόμενος.

Στη σύγχρονη πολύπλοκη κοινωνική πραγματικότητα όποιος επενδύσει στον εαυτό του και στη δημιουργία υγιών ανθρώπινων σχέσεων βάζει ταυτόχρονα τις βάσεις για ανάπτυξη και θετικά αποτελέσματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Τα παραπάνω θέματα θα προσεγγίσει ο Νικόλας Σμυρνάκης, συγγραφέας και success coach, στο σεμινάριο με τίτλο “Η ηγεσία στη σύγχρονη ζωή και εργασία” που θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου από τις 12μμ-3μμ στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου. Το σεμινάριο αυτό προσφέρεται από τον ίδιο δωρεάν.

Στόχος του σεμιναρίου είναι από την επόμενη μέρα κιόλας να έχουν οι συμμετέχοντες πρακτικά εργαλεία στα χέρια τους για την βελτίωση της ηγετικής τους υπόστασης, της θετικής τους επίδρασης δηλαδή σε άλλους ανθρώπους, που θα ευεργετήσει αφενός τους ίδιους τους ηγέτες και αφετέρου τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνονται και σε επόμενο επίπεδο τον οργανισμό στον οποίο εργάζονται. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com