Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Στο ΠΕΠ Κρήτης 2014-2020 η μελέτη αποπεράτωσης του Πανανείου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Ένα μεγάλο έργο πνοής για τις υπηρεσίες υγείας στο Ηράκλειο, και μάλιστα εντός του αστικού ιστού,  ξεκίνησε το ταξίδι υλοποίησής του την προηγούμενη Παρασκευή 10/12/2021.

Πιο συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε την ένταξη της μελέτης αποπεράτωσης του Πανανείου Δημοτικού Νοσοκομείου μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της εκπαίδευσης και κοινωνικής συνοχής στην Κρήτη», με προϋπολογισμό 1,25 εκ. ευρώ. Το έργο αφορά την επικαιροποίηση της στατικής μελέτης για την ολοκλήρωση των εργασιών αναστύλωσης και στερέωσης του κτιρίου και στην προσαρμογή της υπάρχουσας αρχιτεκτονικής μελέτης και της μελέτης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και προβλέπει την ανάπτυξη μονάδας αυτισμού, μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας υποστήριξης και αποκατάστασης χρονίων πασχόντων, μονάδας ημερήσιας νοσηλείας και σταθμού αιμοδοσίας.

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, η Διοικήτρια κα Μπορμπουδάκη και στελέχη της 7ης ΥΠΕ , ο Διοικητής ΓΝΒΠ κος Τερζάκης και η  Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ελευθερία Κωστάκη, καθώς και η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Πουλινάκη.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com