Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Βραχιολάκι νοσηλείας στους νοσηλευόμενους ασθενείς

Στα πλαίσια αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους ασθενείς, από Τετάρτη 12/8, με την εισαγωγή του ασθενή εκδίδεται από το πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου, ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ το οποίο και τοποθετείται στον καρπό του ασθενή.

Το βραχιολάκι νοσηλείας είναι χάρτινο, αδιάβροχο και αντιμικροβιακό, κατάλληλο για νοσοκομειακή χρήση.

Η εφαρμογή ξεκίνησε πιλοτικά από τη ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ και σταδιακά θα επεκταθεί σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου. Τα σημεία εκτύπωσης είναι το Γραφείο Κίνησης (απέναντι από την παιδιατρική κλινική) και η Γραμματεία των ΤΕΠ. Το καρτελάκι δίνεται μαζί με την ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ του ασθενή.

Η χρήση του θα εξυπηρετήσει στην ασφαλέστερη ταυτοποίηση του ασθενή πριν από κάθε ιατρική πράξη. Φέρει το ονοματεπώνυμο, τον κωδικό περιστατικού – σε γραμμωτό κώδικα και άλλα βοηθητικά στοιχεία του ασθενή. Δεν απαιτείται πλέον καρτέλα ασθενούς μπροστά από το κρεβάτι νοσηλείας, ενώ και το νοσοκομείο μας συγκλίνει με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Ο ασθενής το φοράει σε όλη την διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο και σε περίπτωση που καταστραφεί ή αφαιρεθεί για οποιοδήποτε λόγο, θα εκδίδεται καινούργιο από τα παραπάνω σημεία.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com